Aprilliks õue kolinud jõusaal sobib kevadesse nagu valatult

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Jane Änilane (esiplaanil) tutvustab kuu aja vältel viljandlastest spordisõpradele oma välitreeningut, milles Valuoja oru parkuuriplatsi kasutatakse nagu jõusaali. Esimene treening oli teisipäeval.
Treener Jane Änilane (esiplaanil) tutvustab kuu aja vältel viljandlastest spordisõpradele oma välitreeningut, milles Valuoja oru parkuuriplatsi kasutatakse nagu jõusaali. Esimene treening oli teisipäeval. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeva õhtupoolikul andis Viljandimaalt pärit, ent Ameerikas terviseedendamist õppinud Jane Änilane Viljandis esimese välitreeningu, mille harjutused on ta ise välja töötanud.

Praegu kodukandis külas olev treener rääkis, et selline linnaruumis sportimise võimalus, mida nüüd ka Viljandis proovida saab, on tal Ameerikas patenteeritud ja Eestis on registreerimiseks paberid sisse antud.

«Trennides tehakse küll samasuguseid asju, aga mul on kindlad liigutused, mida olen õpetanud ka treenereid tegema,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles