Viljandi linn hooldab erandkorras ühistule kuuluvat teelõiku

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohtlikust löökaugust oleks mõistlik tee omanikule teada anda enne, kui mõni auto sellest läbi sõites viga saab. Iseasi, kas sellega enne lappimishooaega midagi ette võetakse. Pildil mõõdab löökaugu sügavust Sakala reporter Sten Mahov.
Ohtlikust löökaugust oleks mõistlik tee omanikule teada anda enne, kui mõni auto sellest läbi sõites viga saab. Iseasi, kas sellega enne lappimishooaega midagi ette võetakse. Pildil mõõdab löökaugu sügavust Sakala reporter Sten Mahov. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sakala reporterist ja fotograafist koosnev augubrigaad mõõtis nädalavahetusel Männimäe teel korterelamute vahelisele teelõigule tekkinud löökaukude sügavuseks kuni kümme sentimeetrit.

Kohalikud elanikud selgitasid, et aukudesse on toodud küll täidet, aga tulutult, sest piirkonnas vurab ringi palju autosid ja lisaks teeb oma töö ilm. Viljandi linnavalitsuse teedespetsialist Heikki Teearu ütles, et Männimäe teel on linn vaikival kokkuleppel parandanud kevadel auke ja lükanud talvel lund, sest see on mitmel ühistul ainus juurdepääsutee.

Teises Viljandi servas on linn hooldanud Leola ja Tallinna tänava vahelist lõiku, ehkki see on samuti eramaa. Seal asub nüüd Nutipesu. Rohkem selliseid erandeid Teearule ei meenunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles