Kaitseliit maksis jäätiseputka pidajale hüvitist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiosk oli kaks päeva suletud, sest otse selle ette seati kõrgetele külalistele mõeldud tribüün.
Kiosk oli kaks päeva suletud, sest otse selle ette seati kõrgetele külalistele mõeldud tribüün. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kaitseliit maksis Viljandi jäätisekioski pidajale hüvitist aja eest, mil müügipunkt oli paraadi tõttu suletud.


Viljandi kesklinnas asuva Aasa Külalistemaja osaühing esitas Kaitseliidule nõude, milles soovis oma müügikioski sulgemise tõttu saamata jäänud tulu hüvitamist. Müügikiosk suleti 22. ja 23. juunil võidupüha paraadi korraldamise tõttu.

Kaitseliidu pressiesindaja major Neeme Brus ütles uudisteagentuurile BNS, et Kaitseliit analüüsis ettevõtte mulluseid ja tänavusi käibeandmikke ja kassamüügi aruandeid ning jõudis järeldusele, et tegelik saamata jäänud tulu oli kahjunõudest tunduvalt väiksem.

Kaitseliit hüvitas septembri algul ettevõttele analüüsi tulemusena saadud summa. Hüvitise suurust major Brus ei avalikustanud. «Sakala» andmetel oli ettevõtja soovitud hüvitise suurusjärk 10 000 krooni.

Müügikiosk suleti paraadi ajaks, sest selle ette seati üles pealtvaatajate tribüün.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles