Vanalinna parki tulevad kallima müüja roosid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vanalinna parkides hakkab suvel kasvama ligi tuhat roosi viiest sordist. Need on nelja värvi õitega, kuid kõige rohkem on punaseid ja valgeid.
Viljandi vanalinna parkides hakkab suvel kasvama ligi tuhat roosi viiest sordist. Need on nelja värvi õitega, kuid kõige rohkem on punaseid ja valgeid. Foto: Tairo Lutter / Postimees

​Põltsamaal asuva roosiaiandi omanik on pahane Viljandi linna peale, sest aasta jooksul on temalt mitu korda küsitud tuhande roosiistiku hinnapakkumist, kuid ikkagi toob lilled linna konkurent, kes tahab nende eest rohkem raha.

Viljandi vanalinnas kestab praegu kolme pargi korrastamine ning mai lõpuks, kui töö linnale üle antakse, tuleb sinna istutada 998 roosi.  Suurem osa neist kogub praegu pottides jõudu kunagise Pirita lillekasvatuse territooriumil, kus nende eest hoolitseb üks Eesti tuntumaid roosikasvatajaid, füüsilisest isikust ettevõtja Rein Joost. 

Odavam hind lepingut ei andnud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles