Huligaanid lõhkusid Arkaadia aias kahel korral

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purustatud valgusti parandati kolmapäeval ära. Vihmuti jäi veel remonti ootama.
Purustatud valgusti parandati kolmapäeval ära. Vihmuti jäi veel remonti ootama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viimase nädala jooksul on Viljandis Arkaadia aias kahel korral lõhkumas käidud ning linn peab parandustöödeks kulutama üle 8000 krooni.


Umbes nädala eest purustas keegi promenaadi Rubiini-poolses otsas valgusti, eile öösel aga löödi paigast üks purskkaevu toru. Vett pritsis sellest küll endist viisi, kuid mitte kraavi, vaid kõnniteele, kus mõni möödakäija võis halvemal juhul märjaks saada.

Abilinnapea Rein Triisa sõnul sai linnavalitsus eile kätte parandustööde hinnapakkumise, mille põhjal oli võimalik politseile avalduse tegemiseks kahjusumma määrata.

Et avaldus läks alles eile politsei poole teele, ei osanud politsei pressiesindaja Agu Lall veel öelda, kas Arkaadia aeda valvav turvakaamera on huligaanid jäädvustanud.
Rein Triisa turvasalvestisele siiski eriti ei lootnud, sest pimedal ajal pole promenaadil kaamera tarvis piisavalt valgust.

Linna tellimusel paigaldati Rubiini külge valvekaamera 2009. aasta algul just selleks, et Arkaadia aiast rüüstajaid eemal hoida. Kogu linna pandi viis kaamerat ja süsteemi rajamine läks maksma üle 800 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles