Ars Apta viib pooleks tunniks ajaillusiooni

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ladina keelest tõlgituna tähendab Ars Apta segatud kunsti. Nii seob ka bändi muusika Eesti pärimusmuusika mõttemustrid omanäoliselt tänapäeva muusikasse. Fotol on Ars Apta liikmed (vasakult) Mati Tubli, Sänni Noormets, Vootele Ruusmaa, Ainar Toit ja Karl-Markus Kohv.
Ladina keelest tõlgituna tähendab Ars Apta segatud kunsti. Nii seob ka bändi muusika Eesti pärimusmuusika mõttemustrid omanäoliselt tänapäeva muusikasse. Fotol on Ars Apta liikmed (vasakult) Mati Tubli, Sänni Noormets, Vootele Ruusmaa, Ainar Toit ja Karl-Markus Kohv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna astub pärimusmuusika aidas «Oma loo» festivalil üles Ars Apta, kes sealtsamast alustab ka oma esikplaadi «Aja­illusioon» esitlustuuri, mis jõuab veel Tartu, Tallinna ja Pärnu.

Viljandi kultuuriakadeemia tudengite ja vilistlaste bänd Ars Apta on avalikkuse ette tulnud viimasel ajal, kuid oma ringkonnas on koosseisul tegutsemisaastaid vähemalt neli.  

Praegune viieliikmeline Ars Apta sai kokku aasta eest, kui liitus löökpillimängija Karl-Markus Kohv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles