Malle Vahtra: Linnapea väide on vale

, Viljandi linnapea aastatel 2003—2005
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malle Vahtra
Malle Vahtra Foto: Elmo Riig / Sakala

10. septembri «Sakalas» avaldab linnapea Kalle Jents lausvalet, väites: «Praegune projekt valmis Malle Vahtra linnapeaks oleku ajal /.../. Kui mina linnapeaks sain, oli lõpuks võimalik see ellu viia.»


Tegelikult sai ettevõtmine alguse linnapea Peep Aru ajal. Seda kinnitab ka 2006. aasta 20. veebruaril vastuvõetud detailplaneeringu algatamise korraldus, mille üks punkte on «Rahvaaed «Arkaadia» ja Keskväljaku arendamise, haljastamise ja heakorrastamise põhimõtete määramine».

Osaühingu Artes Terrae koostatud «Arkaadia jalakäijate tee ja purskkaevu ehituse põhiprojekti» kinnitas ning andis Viljandi linnavalitsusele ehitusloa Kalle Jents 2. jaanuaril 2008. Teatavasti lõppes minu linnapeaks olemise aeg 2005. aasta oktoobris.

Leian, et avalikkuse eksitamine ja vastutusest kõrvalehiilimine lausvale kasutamise teel on eriti küüniline, sest iga soovija saab fakte väga lihtsalt kontrollida.

Minu kirjas kasutatavate andmete algallikaks olevad linnapea korraldused on saadetud ka ajalehetoimetusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles