Esinejal on kosmilist rokki

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Hot Cosmos Blues Bandi nimi on tõesti pikk ja selle kohta räägitakse, et see sündis ühel hoogsal koosviibimisel heade inimestega. Igatahes oli Janno Reimi sõnul nimi olemas tükk aega varem kui bänd või minutitki muusikat.
Super Hot Cosmos Blues Bandi nimi on tõesti pikk ja selle kohta räägitakse, et see sündis ühel hoogsal koosviibimisel heade inimestega. Igatahes oli Janno Reimi sõnul nimi olemas tükk aega varem kui bänd või minutitki muusikat. Foto: Helen Vunder

Oma tänaõhtust esinejat tutvustab klubi Cheers kui Viljandisse tee leidnud rokisõprade rõõmu, kelle võnked on nii kuumad, et neid tajuvad suisa suitsuandurid.

Cheersis asub lavale möödunudaastaselt «Eesti laulult» tuule tiibadesse saanud Super Hot Cosmos Blues Band.

Bändi kuuluvad Janno Reim, Mati Sütt ja Ilja Sharapov, kes said eestlastele üleöö tuntuks «Eesti laulul» laineid löönud looga «Maybe Maybe». Järgmised kuud tõid lisaks mööda Eestit rändamisele ja pikkadele stuudiotundidele bändi teise Reimi, Janno venna, kidrageeniuse Erki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles