Kolm Viljandi klubi noort teenis Tartumaa tiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alla 12-aastased jalgrattaspordihuvilised võtavad talikrossidel mõõtu siiski jooksurajal.
Alla 12-aastased jalgrattaspordihuvilised võtavad talikrossidel mõõtu siiski jooksurajal. Foto: Erakogu

Nädala eest Elvas lõppenud jalgratturite Tartumaa talikrossi meistrivõistlustel pälvisid tiitli kolm Viljandi rattaklubi kasvandikku Kirke Reier, Kristel Sandra Soonik ja Kristjan Johanson.

Talikrossi peeti Elvas tänavu juba 42. korda ja traditsiooniliselt selgitati kahe etapi kokkuvõttes Tartumaa meistrid. Tänavune aasta oli aga veidi erandlik selle poolest, et kui tavaliselt on teisel etapil selgitatud ühtlasi Eesti talikrossi meistreid, siis tänavu tehti seda nädala eest asetleidnud esimesel etapil. Viljandi klubi noorte saagiks jäi seal kolm hõbemedalit.

Möödunud laupäeval alustasid võistlemist alla 12-aastased jalgrattaspordihuvilised, kes talikrossidel võtavad mõõtu siiski jooksurajal. Tütarlaste konkurentsis saavutas etapivõidu Kirke Reier ja sellega tagas ta endale Tartumaa meistri medali. Teisena lõpetas etapi Merilyn Sarikas ja kolmandana Anne Mari Mõttus. Mõlemad tüdrukud teenisid sama koha kahe etapi kokkuvõttes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles