Vaba mõte: Augustatud linn

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Suurmägi
Marko Suurmägi Foto: Marko Saarm / Sakala

Viimase paari nädala jooksul on Sakala väga palju kirjutanud teedest. Lihtsalt aeg on selline: ühest küljest läheb asi nendega halvaks ja teisalt tehakse just praegu plaane, missuguseid teid peaks suvel ehitama. Nii et palun juba ette vabandust, et ma sellegi leheruumi samale teemale kulutan. 

Ma ei taha õiendada kevadiste aukude pärast, sest need on ja jäävad, kui me lähiajal just viie Euroopa rikkama riigi hulka ei jõua. Tahan hoopis, et Viljandi linnavalitsuses võetaks uuesti ette mõned eelmisel aastal tehtud otsused, analüüsitaks tagantjärele, kas midagi on tehtud valesti, ja kui on millegagi eksitud, siis pandaks see kuhugi kirja, et järgmised linnajuhid oskaksid samu vigu vältida.

Minu arvates on tehtud möödalaskmisi eeskätt Reinu tee ja Riia maantee ristmikul ning Lossi tänaval. Pisut ka Tallinna tänaval ning Home Gallery juures, kus pääseb Leola tänavalt Tallinna tänavale ja vastupidi. Need on paigad, kus torutööde tegemiseks andsid linnajuhid eelmise aasta lõpul välja kaeveloa; kus töid tehti lume ja pakase tulekuni ning kus nüüd valitseb juba mitmendat kuud ajutine olukord, mis tähendab auke, vajumist ning kohati autodele lausa ohtlikke olusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles