Mulgi ralli avavad kaks WRC-autot

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aivar Kaljusaar

Eeloleval nädalavahetusel peetakse Viljandimaa teedel Eesti autoralli meistrivõistluste eelviimane etapp «Olerex Mulgi ralli 2010».


Oodata on põnevaid heitlusi kõigis meistrivõistluste klassides ja nii mõneski võib selguda juba meistrikulla võitja.

«Olerex Mulgi ralli» stardirivi avavad kaks WRC-autot ja esimese numbri all läheb reede õhtupoolikul Vabaduse platsilt Ford Focus WRC-ga rajale Georg Gross. Mullusele Viljandi autoralli võitjale pakub konkurentsi soomlane Jukka Hiltunen, kes sõidab samuti Ford Focus WRC-ga.

Põnevat lahingut on oodata N-rühma autode mõõduvõtul. Neist stardib WRC-autode järel esimesena Ott Tänak. Sellel hooajal tugeva rahvusvahelise karastuse saanud saarlasel tuleb Viljandimaal rinda pista paljude tugevate koduste konkurentidega. Rajale stardivad meistrivõistluste arvestuses liidrikohal olev Margus Remmak ja teist kohta hoidev Egon Kaur.

Suure tõenäosusega jagavad eespool nimetatud mehed tänavu ka N-rühma meistri medalid. Ent kaarte võivad N-rühmas segada Raul Jeets, Priit Saluri, Aigar Pärs, soomlane Axel Lindholm ja teisedki sõitjad.

«Olerex Mulgi ralli» stardinimekirjas on 67 meeskonda. Start antakse reedel, 17. septembril kell 18.40 Viljandis Vabaduse platsil, samal õhtul on kavas kaks kiiruskatset. Laupäeval sõidetakse seitse kiiruskatset ja võistluse finišisse Viljandi keskväljakul oodatakse esimest võistlejat kell 18.15.

Ralli kogupikkus on 359 kilomeetrit, sellest kiiruskatseid on 92,66 kilomeetrit.

Võistlus on pealvaatajatele tasuline. Olerexi tanklates on müügil kahe päeva käepaelad hinnaga 50 krooni ning komplekt, millesse kuuluvad pealtvaataja kava ja käepael, hinnaga 75 krooni.

Üksikpääsmed hinnaga 25 krooni on müügil kiiruskatsetel kohapeal, samuti saab sealt soetada nii kava kui käepaelu.

Lisainformatsiooni saab ralli koduleheküljel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles