Puurijad tabasid kolme päevaga kaks korda veetoru

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vanalinnas torutöid tegev puurimisfirma on sel nädalal tabanud töötavat veetoru kahel korral, sest vanade torude asukohta on kaartidelt keeruline leida. Puurimine jätkub veel mõnda aega.
Viljandi vanalinnas torutöid tegev puurimisfirma on sel nädalal tabanud töötavat veetoru kahel korral, sest vanade torude asukohta on kaartidelt keeruline leida. Puurimine jätkub veel mõnda aega. Foto: Marko Suurmägi / Sakala

Sel nädalal Viljandis Lossi tänaval uut veetoru paigaldama hakanud töömehed tabasid kolme esimese päeva jooksul kaks korda majadesse viivaid torusid ning näiteks muuseumi töötajatel tuli mõlemal päeval läbi ajada veeta.

Esimest korda juhtusid horisontaalpuurimist tegevad mehed veetorule teisipäeva varahommikul kohe pärast tööde algust. Õnnetuse tõttu jäi mitmeks tunniks veeta Viljandi muuseum ning mõnda aega oli näha purskavat vett.

Neljapäeva lõuna ajal juhtus samalaadne õnnetus Lossi ja Tartu tänava ristmiku lähedal. Sealgi kulus aega, enne kui vesi taas torusse suunati. Kui teisipäeval tabati vaid peamagistraalist välja viivat harujuppi ja veeta jäi üks maja, siis neljapäeval oli katkestus juba ulatuslikum ning kraanid jäid tilgatumaks mitmes Lossi, Tartu ja Kauba tänava majas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles