Raad plaanib koolidele muretseda 100 tahvelraali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõenäoliselt juba järgmisel õppeaastal saavad Viljandi koolide kasvandikud teha mõningaid õppetükke tahvelarvutites.
Tõenäoliselt juba järgmisel õppeaastal saavad Viljandi koolide kasvandikud teha mõningaid õppetükke tahvelarvutites. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viljandi koolid loodavad juba enne järgmise õppeaasta algust saada kompuutriarsenalile tugevat täiendust tahvelarvutite võrra.

Täpsemalt ootab linnavolikogu heakskiitu plaan, mis tooks viide kooli ühtekokku 100 tahvelarvutit ja neli 65-tollist puuteekraani. Nii saaks Jakobsoni, Kesklinna ja Paalalinna kool igaüks 30 tahvelarvutit ning ülejäänud läheksid jagamisele Kaare kooli ja täiskasvanute gümnaasiumi vahel.

Viljandi abilinnapea Ardo Agasilla sõnul soovitakse ajaga kaasas käia. Seni on Viljandi koolides mõni üksik tahvelarvuti. Teisalt näiteks Tarvastu gümnaasium sai endale klassikomplekti jagu neid seadmeid juba kolm aastat tagasi. «Oleme seda koolidega arutanud kaks aastat,» lausus Agasild ning märkis, et tänavu loodetakse need viimaks soetada. Nutiseadmed võetakse nelja-aastasele kasutusrendile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles