Vana-Võidu noored noppisid kõrgeid kohti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parimaks nooreks elektrikuks pärjatud Richard Raidsalu hindas kutsemeistrivõistlust «Noor meister 2015» pingeliseks.
Eesti parimaks nooreks elektrikuks pärjatud Richard Raidsalu hindas kutsemeistrivõistlust «Noor meister 2015» pingeliseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel pealinnas peetud kutsehariduse suurvõistluselt «Noor meister 2015» naasid Vana-Võidu ametiõppurid toeka võidusaagiga.

Eesti parimad noored meistrid võtsid mõõtu 25 erialal ja neist kahel olid Viljandi kutseõppekeskuse noored kõige osavamad. Lisaks said nad kahes infotehnoloogia kategoorias teise ning keskkonnatehnikas kolmanda koha.

«Tavapäraselt väga hea,» kostis ametikooli direktor Tarmo Loodus tulemust kommenteerides. Tema ütlemist mööda pole kool varem meistrivõistluselt siiski nii paljude heade kohtadega naasnud. «Meil endal on sellest õudselt hea meel. See rõõm ja uhkus panevad õpetaja paremini õpetama ja õpilase õppima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles