Sadam püsib vee peal nagu meekärg

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtluse arendamise sihtasutuse toel kolm aastat tagasi Oiule rajatud sadamakai ääres on praegu vähe liikumist. Seevastu mais, mil Võrtsjärvel algab haugipüük, kubiseb koht väikestest ja suurtest paatidest.
Ettevõtluse arendamise sihtasutuse toel kolm aastat tagasi Oiule rajatud sadamakai ääres on praegu vähe liikumist. Seevastu mais, mil Võrtsjärvel algab haugipüük, kubiseb koht väikestest ja suurtest paatidest. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolm aastat tagasi Oiu sadamale uue elu sisse puhunud mehed on selle paiga arendamiseks indu juurde saanud ja valmistuvad suvel Viljandi–Tartu maantee pervel väikest kalarestorani avama.

«Seda hirmu küll ei ole, et siit võiks suurt rikkust tulema hakata. Esialgu peab teiste ettevõtmiste arvelt siia ikka raha peale maksma. See on pigem missioonitöö. Me lihtsalt tahame siin sellist sadamat arendada, sest see meeldib meile. Aga kui targalt toimetada, siis mõne aja pärast peaks koht ise kulud tasa teenima,» räägib Romet Elmaste, üks kahest Oiu sadama omanikust.

Nagu kärg

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles