Märgid kaitsevad pehmeid kruusateid

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline nägi eile välja Viljandi ja Kolga-Jaani vallas kulgev Puujala tee, mida riigimetsa majandamise keskus remontis mullu sügisel.
Selline nägi eile välja Viljandi ja Kolga-Jaani vallas kulgev Puujala tee, mida riigimetsa majandamise keskus remontis mullu sügisel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Maanteeamet on seadnud kevadiselt lagunevate teede äärde koormuspiirangu märgid. Sama teevad ka kohalikud omavalitsused ja riigimetsa majandamise keskus (RMK).

Rasketel sõidukitel on keelatud liikuda eeskätt kruusateedel, kuid vastavad märgid võivad olla ka kõvakattega teede kõrval.

Maanteeameti Lääne regiooni hooldeosakonna peaspetsialist Meeri Vaiksaar ütles, et Viljandimaal on enam kui 260 kilomeetril ligi 40 teelõigul väljas märgid, mis keelavad seal liigelda rohkem kui 8-tonnise registrimassiga sõidukitel. Kokku on Eesti riigimaanteedel massipiirangud kehtestatud ligi 3000 kilomeetril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles