Viljandimaalt asub võistlema rekordarv kutseõpilasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alatest 2009. aastast on Viljandimaalt «Noore meistri» võistlustel käinud 39 kutseõpilast. Tänavu lisandub neile 17 noort.

Sihtasutuse Innove andmetest selgub, et kahe siinse kutsekooli, Viljandi ühendatud kutseõppekeskuse ning Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli huvi Eesti suurima kutseoskuste võistluse vastu on aastatega kasvanud. Näiteks 2013. aastal oli nende õppeasutuste õpilasi konkurentsis kümme ja 2014. aastal 14. Tänavune võistlejate arv on läbi aastate suurim.

Innove andmetel on Viljandi kutseõppekeskuse õpilased kuue aasta jooksul oskusproovilt koju toonud neli esikohta. 2009. aastal pärjati parimaks elektrikuks Egert Maasing ja 2013. aastal IT alal parimaks Microsofti spetsialist Tanel Peep. Tanel Peebuga sama tiitli sai möödunud aastal Roger Ote ja restoraniteenindajana võitis mullu esikoha Katre Ojaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles