Looduse karje trumpas teised üle

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnasist Mairo Seire oli kümneaastasel «Noore moelooja» konkursil üle pika aja esimene, ehk isegi ainus meessoost moelooja. Tema disainitud rõivad hindas žürii vanemas astmes parimaks.
Viljandi gümnasist Mairo Seire oli kümneaastasel «Noore moelooja» konkursil üle pika aja esimene, ehk isegi ainus meessoost moelooja. Tema disainitud rõivad hindas žürii vanemas astmes parimaks. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Möödunud reedel tõmmati «Noore moeloojaga» Viljandimaa talvistele noorte moevõistlustele joon alla. Oma kollektsioone näitasid kahe eelmise konkursi parimad ja konkurentsi olid lisandunud ka mõned uued tegijad, kes võidutsesid nooremas ja vanemas kategoorias.

Žürii esimees, Ugala peakunstnik Liisa Soolepp tähendas, et noortemoes oli palju kevadist värviküllust, leidlikku taaskasutust ja innovatiivsust. Nii pälvisid näiteks idee eest eriauhinna tüdrukud, kes olid oma kollektsiooni kaunistanud värvitud kohvipakiümbristest ehetega. 

Kümnes kord tõi taas võidu 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles