Vallavanem läheb kohtu alla, mitu süüdistust turjal

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korruptsioonikirves on Kõpu vallavanema Tõnu Kiviloo pea kohal rippunud juba enam kui aasta. Nüüd on tekkinud lootus, et asjaosalised saavad lõpuks ometi kohtukulli ees vaidlema hakata.
Korruptsioonikirves on Kõpu vallavanema Tõnu Kiviloo pea kohal rippunud juba enam kui aasta. Nüüd on tekkinud lootus, et asjaosalised saavad lõpuks ometi kohtukulli ees vaidlema hakata. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta tagasi kaks päeva korruptsioonikuriteos kahtlustatuna vahi all viibinud Kõpu vallavanem Tõnu Kiviloo astub kevadel kohtu ette.

Lõuna ringkonnaprokuratuur süüdistab 50-aastast Tõnu Kivilood toimingupiirangu rikkumises ning soodustuskelmuse ja omastamise toimepanekus. Ehkki prokuratuur on muutunud kaasuse sisust rääkides varasemaga võrreldes märksa avameelsemaks, hoitakse süüdistusmaterjalides sisalduvaid nimesid ja muid detaile kohtuprotsessi alguseni saladuses. Kohus on protsessi eelistungi määranud aprillikuusse.

Korruptsioon ja omastamine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles