Viljandi kunstikoolile leidus maja kesklinnas

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on Posti tänav 11 maja küll tühi, kuid juba augustis võib sinna Männimäelt kolida Viljandi kunstikool. Uut õppeaastat on ruumides plaanis alustada septembrist.
Praegu on Posti tänav 11 maja küll tühi, kuid juba augustis võib sinna Männimäelt kolida Viljandi kunstikool. Uut õppeaastat on ruumides plaanis alustada septembrist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui kõik läheb hästi, kolib Männimäel asuv, kuid pikka aega kesklinna ihanud Viljandi kunstikool Posti tänavale pika ajalooga kaunisse majja, mille lähedal asub teisigi kultuuriasutusi.

Eile tunnistati linnavalitsuse istungil Viljandi kunstikoolile ruumide üürimise pakkumise võitjaks osaühing Vexoren, kes pakkus kunstikoolile ruume aadressil Posti tänav 11. Teisi pakkumisi ei laekunud.

Nagu selgitas Viljandi abilinnapea Ardo Agasild, vastas väljavalitu konkursi tingimustele, samuti oli sobiv ruumide suurus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles