Ott Kukk: otsuste langetamine ei ole erakonnas ühe inimese käes

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahva Ühtsuse Erakonna riigikogu kandidaat Ott Kukk märkis, et nendel valimistel tahab see partei tervishoiu parandamise eest seista.
Rahva Ühtsuse Erakonna riigikogu kandidaat Ott Kukk märkis, et nendel valimistel tahab see partei tervishoiu parandamise eest seista. Foto: Marko Saarm / Sakala

Rahva Ühtsuse Erakonna (RÜE) ehk kõnekeeli Kristiina Ojulandi partei riigikogu kandidaat Ott Kukk lükkab ümber väite, nagu kuuluks ainuvõim uues poliitilises jõus selle juhtfiguurile. «Suhtumist «Teie olge vait, mina otsustan» meie erakonnas ei ole,» kinnitab ta.

RÜE Järva- ja Viljandimaa valimisringkonna kolmeliikmelises nimekirjas on Kukk tagumisel kohal, kuid ühtlasi on ta selles ainus viljandimaalane. Ta tõdeb, et kuna uusi poliitilisi jõude on valimistel mitu, jagunevad muutusi ootavate inimeste hääled nende vahel ära ning see ei soosi neid. Samas usub ta võimalusse valimiskünnis ületada.

Varem kuulus Ott Kukk Reformierakonda ja töötas selle Viljandimaa piirkonna arendusjuhina. Laiemalt sai ta tuntuks aga pärast seda, kui astus erakonnast välja seoses sama juhtumiga, mis lõpetas Kristiina Ojulandi teekonna oravaparteis. Nimelt tunnistas Kukk 2013. aasta suvel üles, et võltsis Reformierakonna sisevalimistel hääli, ja kahetses tehtut. Nüüd nendib ta, et ilmselt selline tuntus tema isiklikule häältesaagile just kõige paremini ei mõju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles