Esimene nädal kinnitab viljandlaste sušilembust

Harmoonia peakokk Eveli Trofimov näitas Sakala palvel kohvikulaua taga sušitegemist. Seekord valmisid kaasaostmiseks soolalõhe, avokaado ja seesamiseemnetega riisirullid.

FOTO: Elmo Riig / Sakala

Kui 2013. aastal kirjutas Sakala, et Grand Hotel Viljandi hommikulaud on ainust koht, kus Viljandis regulaarselt sušit pakutakse, siis käesolevast nädalast on see Jaapani roog ka Harmoonia kohviku igapäevamenüüs. 

Tellijale

Varem oli suši Harmoonia peakoka Eveli Trofimovi sõnul vaid eripakkumises, kuid nüüd on kohvikus lausa eraldi sušimenüü, milles leidub kuus riisirullide varianti.

Suši meeldib viljandlastele suisa sedavõrd, et kohe esimestel päevadel küsiti telefonitsi, kas seda lõunaks saab ette tellida. Eveli Trofimovi ütlemist mööda võtsidki nad suši igapäevamenüüsse seepärast, et eripakkumised näitasid soovi selle järele. 

Tagasi üles