Superkrossiautod kihutavad pühapäeval Tarvastu vallas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Erki Spordi superkrossi karikasarja eelviimasel etapil pühapäeval Tarvastu vallas
Raassilla rajal jagatakse auhindu viies masinaklassis.


Noorte karikavõistluste liider on praegu Kairo Kallas ning talle järgnevad Karl Raudsepp ja Tanel Tepandi. 2WD klassis juhib sarja Lauri Telling, teisel kohal on Janno Ligur (pildil) ja kolmandat positsiooni hoiab Ivo Ibrus.

Tagaveoga Žigulide konkurentsis on kindlalt esikohal eelmise aasta võitja Kalmer Vaht. Talle järgnevad Ainar Arula ja Gert Ilves. Vabaklassis on senistel etappidel enim punkte kogunud Madis Tafenau. Teisel kohal on Erko Eriste ja kolmandal Raimo Reek. Rahvakrossi arvestuses juhib edetabelit Tõnu Peek Peeter Peegi ja Ivo Ibruse ees.

«Raassilla võidukihutamine tõotab tulla põnev, sest paljudes klassides on tabeliseis pingeline,» ütles sarja peakorraldaja Eiki Eriste.

Tema sõnul sõidetakse autokrossi määruste järgi, mis tähendab, et nii eel- kui finaalsõitudes on kõik masinad korraga rajal. «Ja kindlasti lisab võistlusele jumet Moskva neiu Tatjana Jelissejeva, kes paneb 2WD klassis Eesti meeste võimed proovile.»

Esimese võistlussõidu start antakse kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles