Heitliku loomuga talv teeb linnahoolduse nüansirikkaks

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui lumi on jäänud õigel ajal tõrjumata, on külma ja sula vaheldumine muutnud selle halvasti liigeldavaks pinnaseks, nagu näiteks Suur-Kaare tänav 49 maja nurga juures.
Kui lumi on jäänud õigel ajal tõrjumata, on külma ja sula vaheldumine muutnud selle halvasti liigeldavaks pinnaseks, nagu näiteks Suur-Kaare tänav 49 maja nurga juures. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kord külmetab, siis sulatab, sekka sajab lund ja vihma – nõnda peavad sõidu- ja kõnniteede eest hoolitsejad pidevalt valves olema, et libedale õigel ajal jaole jõuda.

Nädala alguse ilm tõi ilmekalt esile suurte ja väikeste tänavate kontrasti: kui osa kohti olid suviselt kuivad ja kippusid tolmamagi, siis kõrvalistes paikades varitsesid siledaks kulunud jääkonarused.

Viljandi abilinnapea Malle Vahtra ütles, et talvisele heakorrale hinnangut andes tuleb arvestada, kas ja kui palju on laekunud kaebusi linlastelt ning mida on linnavalitsuse ametnikud ise märganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles