Pressisõbra tiitli saab värskeima valla juht

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala pressisõbraks valiti Viljandi vallavanem Ene Saar, kes on lehetegijatele meelde jäänud vahetu suhtlemise ja põhjalike kommentaaridega.
Sakala pressisõbraks valiti Viljandi vallavanem Ene Saar, kes on lehetegijatele meelde jäänud vahetu suhtlemise ja põhjalike kommentaaridega. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Sõbrapäevale järgnenud nädalal otsustasid Sakala ajakirjanikud anda eelmise aasta pressisõbra tiitli ja sellega kaasas käiva ränd­auhinna Viljandi vallavanemale Ene Saarele.

Lehetegijad tõdesid üksmeelselt, et vallavanem väärib tunnustust, sest mõistab ajakirjanduse kaalukust ning räägib avalikkusele asjadest selgelt ja põhjalikult. Kui on mõni teema, mille kohta ta kohe infot anda ei oska, palub Saar ajakirjanikul hiljem tagasi helistada ning viib end vahepeal teemaga täpsemalt kurssi.

«Ene Saare töökoormust arvestades on imekspandav, et ta seda kõike jõuab,» lausus üks pressisõbra poolt hääletanud Sakala ajakirjanik. Teine kirjutaja tõi kiites välja, et võrreldes selle ajaga, mil Saar oli väikese Paistu valla vanem, pole tema meediaga suhtlemise stiil muutunud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles