Huvikoolis alustab eelkool

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mittetulundusühingu Kasvukesa eestvõttel tehakse 21. veebruaril algust kuue- ja seitsmeaastastele lastele mõeldud teadmiste ja loovuse eelkooliga.

Eelkooli eesmärk on kasvada sügiseks kooliks, kus akadeemiline õppetöö ja huviharidus on omavahel ühendatud. Kavandatud on viis kohtumist, kus loomingulises õhkkonnas pööratakse tähelepanu keskendumisele, enese väljendamisele ja sotsiaalsete oskuste arengule. «Teisisõnu: lapsed kuulavad muinasjuttu, maalivad, joonistavad, tutvuvad rütmipillidega, meisterdavad, käivad matkal ja mängivad,» seisis Kasvukesa saadetud teates.

Eelkool lõpeb mais. Lapsed ja õpetaja kohtuvad kord kuus laupäeviti kell 11 ning koosviibimine kestab poolteist tundi. Esimese korra teema on «Muinasjutuline värv» ja lisaks on lapsevanemad oodatud vestlusringi «Ootused minu lapse koolile» ning osalema praktilises tegevuses «Ruumitaju avardamine».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles