Trobikond mehi seadis järverannas «Kalafesti» valmis

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile seati «Kalafesti» ala Viljandi järve rannas ja jääl sellisesse korda, et tänaseks, mil kolmepäevane festival algab, jäid teha vaid pisemad ettevalmistused.
Eile seati «Kalafesti» ala Viljandi järve rannas ja jääl sellisesse korda, et tänaseks, mil kolmepäevane festival algab, jäid teha vaid pisemad ettevalmistused. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile seati «Kalafesti» tänaseks avapäevaks valmis, mis tähendas, et juba paari päeva eest lumest vabaks lükatud rannaalale olid rivistatud välikäimlad ning lõuna paiku asuti piirama võistlusala ja pealava paika panema.

«Põhiline on ikkagi lava ja aiad paika saada ning järvel ala ära märkida,» nentis eile rannas eeltööde järele valvav Marek Purgats. See kõige mahukam töö saabki tehtud päev enne võistlust. «Tehnika on kindlasti vaja püsti panna ja ära katsetada, et heli oleks korralik,» lisas ta.

Püügiala laiub 20 hektaril

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles