Tehnikaringi sõbrad hakkavad suveks konte soojaks sõitma

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmise aasta talvesõidu ajal polnud Abja-Paluoja lähistele tehtud rajal kübetki lund, siis homme loodab korraldaja Tarmo Raba talvisemaid olusid pakkuda. Start antakse kell 12.
Kui eelmise aasta talvesõidu ajal polnud Abja-Paluoja lähistele tehtud rajal kübetki lund, siis homme loodab korraldaja Tarmo Raba talvisemaid olusid pakkuda. Start antakse kell 12. Foto: Ketlin Beljaev / Sakala

Eesti ainuke talvine võrride ja pitbike’ide mõõduvõtt saab teoks homme Abja-Paluoja lähedal vana kuivati juures ning eilseks oli ennast sellele kirja pannud 85 inimest.

Nii elavat osavõttu ei osanud korraldaja Tarmo Raba oodatagi, sest eelmisel aastal oli eelregistreerunuid 60 ringis. «Seekordne sõitjate suur huvi tuli mulle üllatusena, sest samal päeval toimub Viljandis «Kalafest», kuhu plaanisid minna nii mõnedki motomehed,» lausus ta. Abja talvesõidule tuleb võistlejaid kohale üle Eesti ja ka Lätist ning ennast on registreerinud teiste seas kaheksa naist. 

Rajale läheb poolsada võrri ja kümme meeskonda kihutab võidu külgkorviga mootorratastel. Kõvemat häält teeb 21 pitbike’i, millest viis sõidab naelrehvidega. Naelrehvidega rataste klass lisati Tarmo Raba sõnul viimasel hetkel seetõttu, et osaleda saaksid kõik soovijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles