Ajutises kodus tehnikaring lubati Männimäel õue

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnikaringi praegustes ruumides saab küll rattaid ehitada ja parandada, aga sõitmiseks poistel kohta ei ole. Krossihuviline Sasha Võsa saab tehnikaringis oma pitbike’i küll hooldada, aga treeningut teha ei saa.
Tehnikaringi praegustes ruumides saab küll rattaid ehitada ja parandada, aga sõitmiseks poistel kohta ei ole. Krossihuviline Sasha Võsa saab tehnikaringis oma pitbike’i küll hooldada, aga treeningut teha ei saa. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kevadel oma ruumidest ja krossirajast ilma jäänud Viljandi  huvikooli tehnikaringi noored said sel nädalal linnajuhtidelt loa käia oma mootorrattaid ja võrre proovimas jääväljaku kõrval.

Korra kohaselt võivad Männimäe kunagise kutsekooli ja hilisema noortekeskuse hoones ajutistes ruumides tegutseva tehnikaringi võrrid jääväljaku kõrval sõita kella 16 ja 18 vahel, kuid linna haridusameti juht Mall Kõiv täpsustas, et kaks tundi järjest mootorid põriseda ei tohi. 

«Mõeldud on, et selle aja jooksul käivad poisid ehk veerand tundi rattaid proovimas,» lisas Kõiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles