Riigi abi pani tondilosse otsima

Marko Suurmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keset Viiratsi asulat, otse Konsumi kõrval seisab vana katlamaja, mida pikka aega pole keegi kasutanud. Vallavanem Ene Saare meelest on see üks ehitistest, mille lammutamiseks võiks riigi rahaabi küsida.
Keset Viiratsi asulat, otse Konsumi kõrval seisab vana katlamaja, mida pikka aega pole keegi kasutanud. Vallavanem Ene Saare meelest on see üks ehitistest, mille lammutamiseks võiks riigi rahaabi küsida. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsuse ametnikud panid pärast majandusministeeriumist tulnud teadet, et nüüd võib tondilosside lammutamiseks saada riigilt raha, pead kokku ja seadsid ühe õhtuga kaardile 32 kasutut maja. Paraku lammutama neid minna ei saa.

Viljandi abilinnapea Malle Vahtra selgitusel kuulub linnale endale kaks tondilossi, mis vajaksid kas kapitaalset ümberehitamist või lammutamist. Üks neist seisab raekoja kõrval aadressil Linnu tänav 4 ja teine selle lähedal Oru tänav 8. Kummagi lammutamine ei tule aga kõne alla, sest need asuvad muinsuskaitse piirkonnas.

Linn pakub abi omanikele

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles