Viljandimaal on hea sportida, aga halb sõita

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsuse ülesandel on ujumisliit käesolevast aastast kooliujumise koordinaator, partner ujumisõpetajatele, koolidele ja kohalikele omavalitsustele.
Valitsuse ülesandel on ujumisliit käesolevast aastast kooliujumise koordinaator, partner ujumisõpetajatele, koolidele ja kohalikele omavalitsustele. Foto: Marko Saarm / Sakala

Siseministeeriumi uuring näitab, et Viljandimaa elanikud on rahul siin leiduvate sportimisvõimalustega ning kõige rahulolematumad siinsete teedega.

Uuringufirma Saar Poll tegi mullu sügisel küsitluse, et uurida maakonniti Eesti elanikkonna rahulolu avalike teenuste kvaliteedi, taseme ja kättesaadavusega. Uuring keskendus omavalitsuste tagatavatele teenustele, nagu kergliiklusteede olemasolu või lasteaedadega seonduv, ent võrdlusena käsitleti ka riigi ja ettevõtjate osutatavaid teenuseid, näiteks korrakaitse tagamist või pankadesse puutuvat. Kogu Eestis küsitleti 1518 inimest.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et enim parandamist vajab inimeste hinnangul sõiduteede seisukord. 36 protsenti kõigist vastajatest nimetas seda üheks kolmest kõige rohkem järeleaitamist vajavast teenusest. Samas märkisid uuringu tegijad, et enim nimetatud valdkondade osakaal erines maakondade vahel suuresti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles