Taara hinna tõus pani taas pudeleid tooma

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jämejala ristmiku ääres paiknevas taara kokkuostu punktis, kus jaanuari lõpul valitses pigem vaikus, läks pühapäevast jälle lahti tavapärase tihedusega töö. Ka kliendid tunnistasid, et ei näinud mõtet väiksema raha eest pudeleid tagasi tuua.
Jämejala ristmiku ääres paiknevas taara kokkuostu punktis, kus jaanuari lõpul valitses pigem vaikus, läks pühapäevast jälle lahti tavapärase tihedusega töö. Ka kliendid tunnistasid, et ei näinud mõtet väiksema raha eest pudeleid tagasi tuua. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile perega Tuhalaanest Viljandisse sõitnud Aivar Visnap, kelle üks peatuspaiku oli Jämejala ristmikul paiknev taara vastuvõtu punkt, ütles, et jättis pandipakendite tagastamise teadlikult veebruarisse.

Tallinna maanteel Jämejala ristmiku ääres asuvas taarapunktis, mida peab osaühing Kullis, oli eile ennelõunal saginat omajagu: taarat käidi kümmekonna minuti jooksul toomas viie autoga.

Üks klientidest oli Aivar Visnap, kes tõstis autost välja kaks silmini täis prügikotti. Tuhalaanest oleks olnud lähem need küll Karksi-Nuia sõidutada, aga seal tuleb pudeleid ise automaati toppida ja sellega Visnap oma sõnul vaeva ei viitsi näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles