Minid jagavad viimaseid punkte

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval leiavad Viljandi noorte tehnikakeskuse krossirajal «Mini karikasarja» neljanda etapina aset Mihkel Raba mälestusvõistlused.
Laupäeval leiavad Viljandi noorte tehnikakeskuse krossirajal «Mini karikasarja» neljanda etapina aset Mihkel Raba mälestusvõistlused. Foto: Madis Luik

Homme leiavad Viljandi noorte tehnikakeskuse krossirajal «Mini karikasarja» neljanda etapina aset Mihkel Raba mälestusvõistlused.


Nagu ütles üks korraldajaid Toomas Raba, on starti oodata sadakonda sõitjat.
«Tegu on Eesti karikavõistluste viimase etapiga ning paljudel on sarja kokkuvõtete tegemise eel omajagu kaalul,» lausus ta.

Tänavu neljandat korda Viljandis peetav minikrossirataste ehk pit bike’ide mõõduvõtt on Raba sõnul sõitjate seas väga populaarne. Selle ühe peamise põhjusena nimetas ta siinset spetsiaalselt väikeste rataste tarvis ehitud rada, mis on sõitjatelt palju kiidusõnu pälvinud.

Suuri uuendusi linna piiril Männimäel asuval krossirajal tänavu tehtud pole, ent siit-sealt on seda siiski kohendatud.

«Veidi oleme muudatusi teinud juba sellepärast, et tahame sõitjatele vaheldust pakkuda,» nentis eelseisval mõõduvõtul rajameistri kohustustes olev Toomas Raba.

Tema jutu järgi on väikeste krossirataste võistluste klassidesisene konkurents aasta-aastalt üha tihedamaks muutunud. «Sõitjate ja huviliste puuduse üle me kurta ei saa.»

Väikeste krossirataste karikasari leiab Eestis tänavu aset teist hooaega ning nagu mullu, saab selgi aastal lõppvaatus teoks Viljandis.

Homme kell 9.45 ajasõitudega algaval võistluspäeval on osalejad jaotatud viide klassi: 50 ja 65 cm³, Mini MX naised, Mini MX Expert, Mini MX 35+ ning Mini MX uus­tulnukad ja noored. Esimene võistlusstart antakse kell 12.

Toomas Raba sõnul teevad kaasa paljud Viljandi noorte tehnikakeskuse motoringi liikmed, ent registreerunute seas on ka teisi meie maakonna sõitjaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles