Aastane Pisipere kogub emade poolehoidu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligi aasta on Annely Aaviku eestvedamisel Viljandis tegutsenud Pisipere kauplus, mille ühel poolel on taaskasutusse jõudnud esemed. Praegu on klientide kaupa täis kõik 12 toru ja kümmekond riiulit.
Ligi aasta on Annely Aaviku eestvedamisel Viljandis tegutsenud Pisipere kauplus, mille ühel poolel on taaskasutusse jõudnud esemed. Praegu on klientide kaupa täis kõik 12 toru ja kümmekond riiulit. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ligi aasta Viljandis Arkaadia aias tegutsenud lasterõivaste pood Pisipere on noorte emade poolehoiu võitnud osalise taaskasutusmüügiga. Kliendid saavad seal rentida toru, millele rõivapuid riputada, ning väikseks või kasutuks jäänud lasteasjad järgmisele perele edasi müüa.

«Seal on sihtrühm kohe õige,» põhjendas kaupluse klient Maarja Lenk, miks ta viib oma beebi riided pigem Pisipere poodi, mitte mõnda teise kohta, kus samuti müügipinda välja üüritakse.

Ta jutustas, et oli sinna viinud vastsündinute kuni poole aasta vanuste laste rõivaid. Et neid liigub kasutatud asjade hulgas kõige rohkem, oli pärast kahenädalast pakkumist müüdud kaheksa eset ning kogutud 25 eurot 80 senti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles