Saunalised: küll meie linnasaun enne valimisi avatakse!

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalu tänaval asuva linnasauna uksel on endiselt kiri, mis ütleb, et saun on avarii tõttu suletud. Linlastel soovitatakse minna Viljandi Päevakeskuse pesemiskohta.
Kaalu tänaval asuva linnasauna uksel on endiselt kiri, mis ütleb, et saun on avarii tõttu suletud. Linlastel soovitatakse minna Viljandi Päevakeskuse pesemiskohta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Katkise kerisega Viljandi linnasaun on endiselt kinni ning pole teada, millal see avatakse. Täna saab linn kätte leiliruumide korrastamiseks koostatud projekti ja hakkab siis ehitajat otsima.

Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Johan-Kristjan Konovalov sõnas, et linn soovib Kaalu tänava sauna avada võimalikult kiiresti. Millal see aga juhtuda võiks, ta arvata ei osanud.

«Veel kord olgu öeldud, et saun on suletud linnavalitsusest mitteolenevatel põhjustel, mis ilmnesid sauna kasutuselevõtmisel,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles