Swedbank viis oma ainsa makseautomaadi ära

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Swedbanki kontori eeskoda, kus seisavad sularahaautomaadid, on silmale harjumatult lage. Praegu on siin kaks automaati, kuid seintel olevate jälgede põhjal võib öelda, et varem oli neid rohkem.
Viljandi Swedbanki kontori eeskoda, kus seisavad sularahaautomaadid, on silmale harjumatult lage. Praegu on siin kaks automaati, kuid seintel olevate jälgede põhjal võib öelda, et varem oli neid rohkem. Foto: Elmo Riig / Sakala

Swedbank eemaldas eelmisel nädalal oma Viljandi kontorist ühe sularaha- ja makseautomaadi, tuues põhjenduseks selle vähese kasutatavuse. Siiski leidub endiselt inimesi, kes sooviksid automaadis makseid teha ning väikeseid rahakupüüre välja võtta.

Kui varem oli Viljandi kontoris kokku neli sularaha- ja makseautomaati, siis praeguseks on alles kaks: mõlemasse saab raha sisse panna ning sealt seda välja võtta. Kui vanemast rahaautomaadist, mis praeguseks on ära viidud, sai välja võtta ka viieeuroseid, siis praegu on väikseimad rahatähed 10- ja 20-eurosed.

Pärast automaatide äraviimist on Sakala saanud kõnesid murelikelt linnakodanikelt, kes on kindlad makseautomaadi vajalikkuses, sest selle juures on arvete maksmise ajal järjekorrad, eriti laupäeviti, kui linna tulevad maal elavad inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles