Meelis Atonen – tugitoolipoliitikust ettevõtja

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Atonen. Roheline nool tähistab esimest korda riigikokku pääsemise aastat ja punane viimase lahkumise aastat. Andmed pärinevad riigikogu kodulehelt.
Meelis Atonen. Roheline nool tähistab esimest korda riigikokku pääsemise aastat ja punane viimase lahkumise aastat. Andmed pärinevad riigikogu kodulehelt. Foto: Andres Haabu / Postimees

«Tihti arvatakse, et kes on korra poliitikas olnud, on seda igavesti. Viimati umbes aasta tagasi helistati mulle ja küsiti päevapoliitilist kommentaari. Kui ütlesin, et mina olen selle andmiseks vale inimene, oli küsija pisut üllatunud,» rääkis kullaettevõtte Tavid nõukogu liige Meelis Atonen.

Ta kuulub seniajani Reformierakonda, kuid selle tegevuses oma sõnul ei osale.

«On olemas tugitoolisportlased. Minu kohta see ei käi, sest olen aktiivne rahvasportlane. Küll aga võiks mind nimetada tugitoolipoliitikuks. Ma ei tegele poliitikaga üldse, aga hoian end seal toimuvaga kursis. Loen lehti, nagu üks korralik kodanik peaks tegema, ning kui küsitakse arvamust teemal, mida ma tunnen, ütlen sõna sekka,» arutles aastatel 1999–2003 ja 2004–2008 riigikokku kuulunud ning vahepeal Juhan Partsi valitsuses majandus- ja kommunikatsiooniministri ametit pidanud Atonen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles