Ammune idee jõuab taas linnajuhtide lauale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna servas Koidu tänaval on üsna arvukalt parkijaid ja seetõttu on tänav autodele kitsas. Ühesuunaliseks muutmine aitaks seda muret pisut leevendada.
Kesklinna servas Koidu tänaval on üsna arvukalt parkijaid ja seetõttu on tänav autodele kitsas. Ühesuunaliseks muutmine aitaks seda muret pisut leevendada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus peab esmaspäeval otsustama, kas liikluskomisjoni idee muuta Koidu tänav ühesuunaliseks on mõistlik mõte või mitte. Varasemad linnajuhid on selle idee paar korda tagasi lükanud.

Ettepanek on muuta Koidu tänava Posti ja Tartu tänava vaheline lõik ühesuunaliseks nii, et autod saaksid sõita  Posti tänavalt Tartu tänavale. Nädal tagasi koos käinud liikluskomisjon pidas seda ideed mõistlikuks. Komisjon on seda mõtet toetanud ka varasematel aastatel, kuid linnavalitsus on viimasel hetkel ikkagi otsustanud, et tänav jääb avatuks mõlemas suunas sõitjatele.

Kaubaautod ei mahu keerama

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles