Veteran lahkub katuseta majast

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu tähistas R-Kiosk Eestis oma 20. tegevusaastat. Viljandis on pildil olev müügikoht selle kaubamärgi all tegutsenud  ühes ja samas kohas 1990. aastate keskpaigast, aga homsest on see suletud.
Mullu tähistas R-Kiosk Eestis oma 20. tegevusaastat. Viljandis on pildil olev müügikoht selle kaubamärgi all tegutsenud ühes ja samas kohas 1990. aastate keskpaigast, aga homsest on see suletud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Paarkümmend aastat Viljandi kesklinnas asunud R-Kioski pood töötab harjumuspärasel kohal täna viimast päeva. Õhtul viiakse katuseta majast kaup välja ning omanikul on voli ruumidele uus rentnik leida.

Seda, kas Viljandis kolme müügikohta pidav R-Kiosk lahkub Tallinna ja Tartu tänava nurgal seisvast hoonest seetõttu, et äri seal enam ei lähe, või on põhjus kevadest katuseta seisvas majas, aktsiaseltsi R-Kiosk Estonia esindajad eile ei kommenteerinud. Majaomaniku esindaja Aleksander Laane kinnitusel pole aga maja õnnetu seisukord kindlasti kolimise põhjus.

Teine lahkuja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles