Endine riigikogulane paneb edaspidi rõhku kasekäsnale

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kabritsa sõnul võib tema juhitavat osaühingut Chaga kõhkluseta pidada Viljandimaa ettevõtteks, sest see on registreeritud Karksi valda ja suur osa selle toodete toorainest korjatakse Mulgimaalt.
Siim Kabritsa sõnul võib tema juhitavat osaühingut Chaga kõhkluseta pidada Viljandimaa ettevõtteks, sest see on registreeritud Karksi valda ja suur osa selle toodete toorainest korjatakse Mulgimaalt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui Helir-Valdor Seeder mulluse valitsusvangerduse järel põllumajandusministri kohalt riigikokku naasis, tuli tema erakonnakaaslasel Siim Kabritsal sealt lahkuda. Sestsaadik on Mulgimaa juurtega mees keskendunud looduslike toidulisandite väljatöötamisele ja müügile.

«Jah, võib öelda küll, et see on nüüd minu südameasi,» vastab Kabrits küsimusele, kas tema pingutused üle-eestilises poliitikas on mõneks ajaks ettevõtte ülesehitamisega asendunud. «Jään küll Tallinna linnavolikogu liikmeks, aga põhiliselt tahan energiat ettevõtlusele kulutada. See on mulle nii töö kui hobi,» lausub ta.

Kõrgelt hinnatud marjad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles