Turniiri võitsid Kotkad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Janica Sepp

Laupäeval kuue meeskonna osavõtul kiirturniirina peetud Viljandimaa jalgpalli meistrivõistlustel pälvis tiitli võistkond Kotkad, kes võitis ainsana viiest mängust neli.


Päeva viimases vastasseisus pidi Kotkad 0:1 alla vanduma Liverpoolile. Sellest hoolimata korjas ta turniiritabelisse teisena lõpetanud võistkonnast Jalad kolm punkti rohkem.

Hõbeda teeninud Jalad sai kolme võidu ja kahe kaotusega tabelisse üheksa ning pronksi võtnud Liverpool kahe võidu, kahe viigi ja ühe kaotusega kaheksa punkti.

Kahe viigi, ühe võidu ja kahe kaotusega lõpetasid võrdse viie punktiga Päästeamet ja Lucky Skill. Parem väravate vahe andis nende omavahelises arvestuses eelise ehk neljanda koha viimati nimetatule.

Kuuenda kohaga pidi tänavustel meistrivõistlustel rahulduma Rolling Doors, kes sai ainsa võidu hilisemalt hõbemedalistilt.

Meistrivõistluste peakorraldaja Kristen Kähri sõnul pakkus turniir põnevust ja sportlikku hasarti ning sujus kenasti.

Kõik kohtumised peeti tavapärasest veidi väiksemal ehk ristipidi jalgpalliväljakul mänguajaga kaks korda 13 minutit.

«Kiirturniiri korraldasime tänavu eelkõige osalenud meeskondade esindajate soovil,» nentis Kähr.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles