Uus erakond toob ammuse poliitiku piirkonna juhiks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal loodud Vabaerakond kasutab enda nähtavaks tegemiseks erakonna värvidesse maalitud autosid. Plakateid nad tänavatele kleepida ei kavatse.
Eelmisel aastal loodud Vabaerakond kasutab enda nähtavaks tegemiseks erakonna värvidesse maalitud autosid. Plakateid nad tänavatele kleepida ei kavatse. Foto: Sander Ilvest / Postimees

15 aastat tagasi Karksi vallavanema toolilt lahkunud ja seejärel Tallinnas nii riigiametniku kui ettevõtjana tegutsenud Mati Ilisson hakkab vedama vastse Vabaerakonna valimisvankrit Viljandi- ja Järvamaal.

Vabaerakonna valimisnimekirjas on Mati Ilisson siinse piirkonna esinumber. Üldnimekirjas on ta 14. kohal. Õigupoolest on need teised valimised, millest Ilisson viimase paari aasta jooksul kandidaadina osa on võtnud: 2013. aasta kohalikel valimistel kandideeris ta Haabersti linnaosas Tallinna volikokku.

Hulk aastaid kõrval

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles