Tööjõunappus viib Viljandist rõiva- ja jalatsipoe

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Jalanõude ja rõivastega kauplev Weekend suleb uksed lõplikult jaanuari keskel ning kolib poe Viljandist Pärnusse.
Jalanõude ja rõivastega kauplev Weekend suleb uksed lõplikult jaanuari keskel ning kolib poe Viljandist Pärnusse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Algul Sportlandi ja seejärel Weekendi nime all Viljandis peaaegu 15 aastat vaba aja rõivaste ja jalanõudega kaubelnud pood paneb oma ukse kümne päeva pärast kinni.

Ettevõte kolib Viljandi kaupluse Pärnusse kahel põhjusel, millest peamine on seotud tööjõunappusega. Nimelt lahkub kauplusest lapsepuhkusele korraga kaks kauaaegset teenindajat, kelle tööga on firma olnud väga rahul ning kellele asendajate leidmist peab ta liiga keeruliseks. Poes on ametis neli inimest, kellest kaks peavad nüüd hakkama uut töökohta otsima. 

«Häid teenindajaid on väga keeruline leida,» tunnistas osaühingu Weekend Eesti ostujuht Anu Pajula. Lisaks on ettevõttel plaan viiagi oma kauplused suurematesse linnadesse. Enne Viljandit on suletud pood Jõgeval ja Kuressaares.

Märksõnad

Tagasi üles