Repliik: Lubaduse asemel mõttetera

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketlin Beljaev
Ketlin Beljaev Foto: Marko Saarm / Sakala

Käes see ongi – kolmekuningapäev, mis peaks tähistama jõuluaja lõppu. Nüüd on paras aeg lennutada kuusepuu kaugemale, kui lennutas Andrus Värnik omal ajal oda, ning tõmmata peale pidurid nädalaid kestnud sööma- ja joomaorgiale.

 

Miks mitte hakata ellu viima ka uusaastalubadusi? Nendega on muidugi tavaliselt üks suur jama ja targemad juba teavad, et parim lubadus on mitte midagi lubada. Aga kui on ees valge paberileht, siis tahaks sellele ikka midagi kirjutada.

Mina paneksin konkreetsete lubaduste asemel kirja hoopis mõned mõtteterad, mida sel aastal rohkem järgida. Näiteks sellise: «Elu algab seal, kus lõpeb mugavustsoon». Vaevalt et sellega on nõus mu armas diivan ja mu enda käe järgi seatud koduke, aga vahel tuleb ennast vägisi välja rebida. Pealegi sureb statistika järgi kõige rohkem inimesi just kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles