Meistrivõistluste eelviimane etapp tuleb Viljandimaal

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Heinlaid
Sven Heinlaid Foto: Elmo Riig

Traditsiooniliselt sõidetakse Eesti autoralli meistrivõistluste eelviimane etapp Viljandimaa teedel. Tänavu peetakse Olerex Mulgi ralli 17. ja 18. septembril.


Start antakse Viljandi Vabaduse platsilt kell 18.40, misjärel on kavas kaks kiiruskatset.

Võistluse teisel päeval on veel seitse kiiruskatset ja võistlejad finišeeruvad kell 18.15 taas Viljandi Vabaduse platsil.

Mulgi ralli kogupikkus on 359 kilomeetrit, sellest kiiruskatseid on 92,66 kilomeetrit.

«Kiiruskatsete valikul lähtusime sellest, et võistlus oleks võimalikult kompaktne,» ütles Olerex Mulgi ralli rajameister Sven Heinlaid.

Korraldaja nentis, et katseid püüti tuua võimalikult Viljandi lähedale, et võistlejatel koguneks vähem ülesõitude kilometraaži.

«Osa kiiruskatseid on varasemast tuttavad. Samas läbitakse mõni neist eelmiste aastatega võrreldes teistpidi. On ka paar päris uut katset,» rääkis ta

Mulgi ralli hoolduspark ja võistluskeskus asuvad juba eelmisest aastast tuttavates kohtades: hoolduspark KEK Tradingu territooriumil ja võistluskeskus Männimäe vabaajakeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles