Politsei turvab aastavahetusel suurendatud jõududega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maha sadanud lumi meelitab autojuhte parklatesse, et testida enda ja auto võimekust lumistes oludes. Paraku on selline tegevus seadusega keelatud ning aegajalt käib politsei neid ka korral kutsumas. Pildil teostab politsei kontrolli Tartu laululava parklas kus neile hakkas silma BMW.
Maha sadanud lumi meelitab autojuhte parklatesse, et testida enda ja auto võimekust lumistes oludes. Paraku on selline tegevus seadusega keelatud ning aegajalt käib politsei neid ka korral kutsumas. Pildil teostab politsei kontrolli Tartu laululava parklas kus neile hakkas silma BMW. Foto: Kristjan Teedema

Viljandi politseijaoskonna juht Künter Pedoski sõnul on Viljandimaa politsei aastavahetusel väljas mõnevõrra suurendatud jõududega, et hoida silm peal nii avalikul korral, kõrvaldada roolist joobes juhte ning aidata inimestel uus aasta turvaliselt vastu võtta.

“Kuna väljakutsete hulk saab aastavahetusel suure tõenäosusega olema ikkagi tavapärasest märgatavalt suurem, on politseipatrullide tegevus peamiselt seotud hädaabinumbrile laekunud kutsete lahendamisega,” tõdes Künter Pedosk. “Muuhulgas pööratakse tähelepanu liiklusohutusele ning kontrollitakse autojuhte, ka jalakäijaid, et nad oleksid end pimedal ajal nähtavaks teinud.”

Pedosk lausus, et nad loodavad muretut aastavahetust, kuid aasta üha suurimale pidupäevale omaselt ollakse valmis lahendama suuremal hulgal väljakutseid. “Enamasti annavad nii Viljandis kui mujal tooni alkoholi mõjul toime pandud korrarikkumised. Kusjuures seda sageli inimeste poolt, kes argipäeval igati ontliku käitumisega, kuid alkoholi survel ja seltskonnas tegutsedes lubatakse endale teinekord vägitükke, mida kaine peaga ilmaski ei teeks.” Politseijuht rääkis, et sageli kutsutakse korravalvureid kortermajadesse, kus naabritega ei arvestata ning lärm segab ümberkaudseid. “Seda teinekord mitte ainult uusaastaööl aga veel mitu päeva jutti pärast sedagi,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles