Tänavu lubati pargis viina juua, müüdi vanalinna maja ja torgiti maksupetturit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal ajal kui Tallinnas olid tuhanded inimesed kogunenud laulupeole, võisid Viljandi kesklinna jäänud kogeda paduvihma, millesarnast polnud siin varem näinud.
Samal ajal kui Tallinnas olid tuhanded inimesed kogunenud laulupeole, võisid Viljandi kesklinna jäänud kogeda paduvihma, millesarnast polnud siin varem näinud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Aasta viimases lehes vaatab Sakala tavapäraselt tagasi läinud 12 kuule Viljandimaal ja annab välja hulga tiitleid. Need ei ole maakonnale ehk kõige olulisemad teetähised, küll aga pälvisid need siinsete elanike seas palju kõneainet.

 

Meenutame näiteks seda, kuidas lõpetati Oja tee ehitust, elati üle rekordvihm ja otsiti telereporterit. Tuletame meelde, kuidas Valma küla servas saetud kaheksast puust sai alguse maksupettuste eest süüdi mõistetud Peeter Kaarese tegude avastamine, mis tõi ilmsiks kohtu praagi.

Üheski Sakala aastakokkuvõttes ei jää välja andmata aasta veekeskuse tiitlit. Kui mullu teenis selle Abja ujula, siis nüüd tuli see taas Viljandisse, sest siin hakati jälle veekeskust planeerima. Seekord oodatakse spaahotelli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles