Lõhavere ravi- ja hooldekeskuse juurdeehitisele pandi nurgakivi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellutäie mörti pani nurgakivisse ka hooldekeskuses elav Villu Hendrikson.
Kellutäie mörti pani nurgakivisse ka hooldekeskuses elav Villu Hendrikson. Foto: Leili Kuusk

23. augustil pandi nurgakivi Lõhavere ravi- ja hooldekeskuse juurdeehitisele. Poolteise aasta jooksul investeeritakse Lõhaverre 40,2 miljonit krooni, millest 33,15 miljonit kulub ehitustöödele ja ülejäänu hoone sisustusele.

Esimeses etapis ehitatakse korpus, kuhu loodetakse patsiendid sisse kolida juba järgmise aasta algul. Teises etapis renoveeritakse mõisahoone, millel muu hulgas vahetatakse katus ja parandatakse fassaadi. Seejärel kerkib hoone teise otsa juurdeehitis mitmesuguste abiruumide tarbeks.

Ehitusprojekti autorid on Viljandi osaühingu Proff Projekt arhitekt Olav Remmelkoor ja insener Sven Reiss. Riigihanke võitjatena ehitavad hooldekeskust kolm ühispakkumise teinud Viljandimaa firmat aktsiaselts Pärlin, osaühing Silindia ja aktsiaselts VMT Ehitus. Ehitustööde projektijuht on Peeter Kilk ja objektijuht Gunnar Saar. Omaniku järelevalvet teeb Mait Tael osaühingust P.P. Ehitus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles