Tellised purustasid naabri katused

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabriku tänaval elav Mart Lall näitab tõenäoliselt naabermajast visatud poolikut telliskivi, mis kukkus kasvuhoonesse. Kuurikatust oli tabanud terve tellis, mis alles eelmisel aastal pandud pleki sisse tubli augu lõi.
Vabriku tänaval elav Mart Lall näitab tõenäoliselt naabermajast visatud poolikut telliskivi, mis kukkus kasvuhoonesse. Kuurikatust oli tabanud terve tellis, mis alles eelmisel aastal pandud pleki sisse tubli augu lõi. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Üle-eelmise nädala lõpul lennutati Viljandis Reinu teel asuvast korterelamust naabermaja kasvuhoone ja kuuri pihta mitu telliskivi, mis lõhkusid kukkudes katused.


Malmi ja Vabriku tänava nurgal asuvas kahekorruselises majas elav Mart Lall rääkis, et arvestades kivide kukkumiskohta, visati need ilmselt Reinu tee 12 kortermaja neljandalt või viiendalt korruselt. Millisest korterist tellised pärinevad, ei osanud ta siiski pakkuda.

«Kive loobiti 14. augusti varahommikul kella 4-5 paiku,» teadis Mart Lall. «Samal ööl käis kuskil seal majas pidu.»

Kasvuhoone katuse purunemine tuli ilmsiks juba samal hommikul. Mullu vahetatud kuurikatusesse tekkinud auke märkas Lall aga alles paar päeva hiljem sellest, et kuuri põrand oli pärast vihma märg.

Nii Lall kui Vabriku tänav 11 maja omanik Tiina Algpeus kinnitasid, et seni ei ole neil naabritega mingit tüli olnud.

Päris Reinu tee 12 siseasjaks ohtlik huligaansus siiski ei jää. Nimelt tegi Tiina Algpeus politseisse juhtunu kohta avalduse.

Viljandi politseijaoskonna juht politseileitnant Alvar Pähkel ütles, et telliskivide loopimise juhtumi uurimisega tegeldakse.

«Sakalaga» vestelnud kortermaja elanikud ei osanud arvata, kes naabri katuseid sel moel lõhkuda võis. Ühistu esimehega ei õnnestunud toimetusel ühendust saada, sest tema mobiiltelefon oli mitme päeva jooksul välja lülitatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles