Sisukord
Paberleht
Postimees

Söögikohad pakuvad omamoodi jõuluroogi

3 min lugemist
Fellinis pakutakse jõuluroaks põdraliha verivorsti suitsutatud pardi, pohlamoosi ja kõrvitsaga. FOTO: Elmo Riig / Sakala

Viljandi toitlustuskohtades on jõulutoit tavaliselt päevapakkumine, kuid hooaja erimenüüsse sült, kapsas ja verivorst enamasti ei kuulu. Söögikohtade juhatajate sõnutsi on sellel mitmesuguseid põhjendusi.

Tellijale Tellijale

Kesklinnas asuvale kohvikule Amrita on tänavused jõulud esimesed. Et söögikohas pakutakse peamiselt kergesti seeditavaid toite, otsustas selle omanik Kristi Lõhmus, et eraldi jõulumenüüd ei koostata. Kui, siis eritellimusel suurtele rühmadele või pidudeks. 

«Pean jõulutoitu natukene raskeks ja inimestele mitte kõige paremaks. Meil on kergemad ja tervislikud toidud,» selgitas kohviku perenaine. 

04.06.2020 05.06.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto